Varovanje vaših podatkov

Politika zasebnosti in varovanje podatkov

Lastnik in upravitelj (zbiratelj podatkov) je:

Optika Sonja Jureš, d.o.o.

Ormoška cesta 3a

9240 Ljutomer

Telefonska številka: 070 772 422

Optika Jureš se zavezuje, da bo ščitila vašo zasebnost in razvijala tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno stran Optika Jureš. Z uporabo spletne strani Optika Jureš soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Varovanje osebnih podatkov

Optika Jureš se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali le za interne namene Optike Jureš in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Katere vaše podatke zbiramo?

Našo spletno mesto lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če izpolnite naš kontaktni obrazec ali oddate naročilo za očesni pregled oziroma kontrolo vida.

Osebni podatki, ki jih pridobimo so:

  • Ime in priimek
  • Telefonska številka
  • Elektronski naslov
  • IP naslov uporabnika, s katerega dostopa do spletnega mesta.

Osebni podatki, prejeti z izpolnitvijo kontaktnega obrazca, se uporabljajo samo za komunikacijo po telefonu in elektronski pošti.

Kako varujemo vaše podatke?

Vsi omenjeni podatki se na strežniku upravitelja shranjujejo trajno.

V nobenem primeru vaših osebnih podatkov ne bomo predali nepooblaščenim osebam.   

Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, bodo razkriti v primeru, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja.

Pravica do odstopa do informacij

Pravico imate, da na lastno zahtevo in brezplačno prejmete informacije o tem, katere vaše osebne podatke smo shranili. Nadalje imate pravico zahtevati popravke, izbris ali prepoved uporabe nepravilnih podatkov. V določenih okoliščinah utegne biti izbris podatkov v nasprotju z zakonskimi predpisi, še posebej, če so podatki namenjeni za računovodske in knjigovodske namene.

Kadarkoli lahko zahtevate: